Onze diensten

Onze diensten

Verhuiscoach op Maat biedt drie verschillende diensten aan voor het begeleiden van verhuizingen:

Basispakket: Dit pakket omvat 2 sessies van elk 3 uur persoonlijke begeleiding. Tijdens deze sessies wordt samen met de klant bepaald welk inventaris mee gaat naar de nieuwe woning.

Basis PLUS pakket: Dit uitgebreide pakket biedt 3 sessies van elk 3 uur persoonlijke begeleiding. Naast het selecteren van het inventaris, biedt dit pakket ook advies over verhuisbedrijven, klusbedrijven en opslag, en het opstellen van het draaiboek.

Compleet pakket: Dit pakket Compleet biedt een uitgebreide begeleiding gedurende het hele verhuisproces. Het omvat onder andere het plannen van de verhuisdatum, advies en hulp bij verhuisadministratie, elimineren en sorteren, coördineren van externe bedrijven, voorbereiden van de woning voor overdracht, inrichting van de nieuwe woning, en hulp bij het aanvragen van zorggoederen.

Uurtarief: Bij Verhuiscoach op Maat bieden we flexibiliteit en maatwerk aan, zodat u precies de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Naast onze standaardpakketten, geven we u de mogelijkheid om ons per uur in te huren, of om de pakketten naar wens uit te breiden. Of het nu gaat om een opstapje om te beginnen of om extra hulp en ondersteuning, ons uurtarief biedt de flexibiliteit die u nodig heeft voor een soepele verhuizing.

Scroll naar boven