Overige diensten

Onze diensten

Overige diensten

Welkom bij Verhuiscoach op Maat, uw vertrouwde partner voor een stressvrije verhuizing. Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met tal van taken en beslissingen, en daarom werken we nauw samen met andere betrouwbare bedrijven om u een uitgebreide service te bieden.

In samenwerking met Klus Wolters staan we paraat voor alle grote en kleine klussen die bij uw verhuizing komen kijken. Of het nu gaat om het monteren van meubels, het ophangen van lampen of het herstellen van kleine gebreken, het team van Wolters staat voor u klaar om het werk vakkundig en efficiënt uit te voeren.

Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, vertrouwen we op de expertise van Stibra Dienstverlening. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw nieuwe thuis er stralend uitziet, zowel van binnen als van buiten.

Bij Verhuiscoach op Maat streven we ernaar om u een complete oplossing te bieden. Daarom hebben we ook een nauwe samenwerking met Kleurcode, uw specialist in verf, behang, raamdecoratie en interieuraccessoires. Of u nu op zoek bent naar de perfecte verfkleur, een stijlvol behangpatroon of de finishing touch voor uw interieur, bij Kleurcode bent u aan het juiste adres.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan uw gemak en gemoedsrust. Door onze samenwerking met deze betrouwbare bedrijven kunnen we een naadloze service leveren, waarbij alles op één factuur wordt verwerkt. Op die manier voorkomen we verrassingen achteraf en kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het begin van een nieuw hoofdstuk in uw leven.

Laat Verhuiscoach op Maat u begeleiden bij elke stap van uw verhuizing, van planning tot uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te ondersteunen en uw verhuiswensen werkelijkheid te maken.

Samenwerking met:

Stibra Dienstverlening Harfsen

Scroll naar boven